Wieneke Remmers nog één keer in Hairspray

A.s. maandag wordt alweer de laatste voorstelling van Hairspray gespeeld. Na een succesvolle tour sluit de cast maandag af in Theater de Lievekamp in Oss.
Wieneke Remmers, wie tot en met november al o.a. de rollen van Prudy en gevangenisbewaardster speelde, keert éénmalig terug naar de vertrouwde Hairspray-cast om op 3 mei de laatste voorstelling nog te spelen. Daarna zal zij nog t/m juni te zien zijn in The Sound of Music.

In Hairspray zijn verder o.a. Esmee van Kampen, Jim Bakkum, Arjan Ederveen en Anouk Maas te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies