Cast toneelversie Schone Schijn compleet

Het is dan wel geen musical, maar de toneel versie van Schone Schijn zit vol met mensen met musical evaring. Dick Cohen zal in het komende seizoen de sullige echtgenoot Richard spelen in de toneelversie van Schone Schijn, Keeping Up Appearances. Doris Baaten speelt de rol van Lady of the House, Hyacinth Bucket. Hyacinths intens luie zwager zal gespeeld worden door Simon Zwiers en zijn vrouw Daisy door Sabine Beens, Kiki Classen speelt de rol van Rose, de zuster van Hyacinth. Overige rollen, zoals die van de neurotische buurvrouw Elisabeth en de rol van postbode zullen vertolkt worden door respectievelijk Nienke van Hassel en Barry Beijer. De laatste zal, evenals nu in de toneelversie van ‘Allo ‘Allo, meerdere rollen voor zijn rekening nemen.

In de hilarische comedy Schone Schijn krijgt Hyacinth de mogelijkheid om dichter bij de adel in de buurt te komen dan ze ooit geweest is. Ze doet mee aan een wedstrijd rozen kweken. De jury bestaat uit niemand minder dan Prins Charles en de eerste prijs is een persoonlijke rondleiding door zijn prachtige tuinen. Het enige wat onze Lady of the House ‘eventjes’ moet doen is winnen. Dit blijkt, mede door haar ongetalenteerde echtgenoot, haar beschamende familie en haar onhandige buurvrouw, geen eenvoudige opgave. Voor een rondleiding door de Prins van Wales heeft Hyacinth echter alles over. Schone Schijn is een productie van 3 and a Crowd Entertainment en beleeft op 8 november haar wereldpremière in de Goudse Schouwburg.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies