Win 3 keer 4 kaarten voor Sprookjesboom met Sipke Jan

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Donderdag 13 mei (Hemelvaart) speelt Sipke Jan Bousema al weer zijn laatste show als Houthakker in de musical Sprookjesboom. De voorstelling staat deze maand nog in Theater de Efteling te Kaatsheuvel. Voor een verslag van de voorstelling met Sipke Jan; klik dan hier.

Wij mogen als Musical Reports in samenwerking met de Efteling 3 maal 4 kaarten weggeven voor zijn laatste voorstelling.

E-mail zo snel mogelijk één TV-programa waar jij Sipke Jan van kent en geef kort aan waarom juist jij de laatste voorstelling van Sipke Jan wil gaan zien. E-mail dit samen met je voor en achternaam en telefoonnummer naar redactie [@] musicalreports.nl

De winaars kunnen dan donderdag 13 mei vanaf 15.00 uur de kaarten ophalen bij de Gastenservice van de Efteling. Meedoen kan tot dinsdag 11 mei 12.00 uur. Dan zullen meteen de 3 winaars benaderd worden.

Let op: alleen mensen die wonen in Nederland of België kunnen meedoen. Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van een winnaar voor woensdag 12 mei 12.00 zullen er anderen prijswinnaars aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies