Mark van der Laan wordt Harrie in Mamma Mia!

Mark van der Laan neemt vanaf morgen de rol van Harrie over van Ad Knippels in de musical MAMMA MIA! Mark begeeft zich hiermee niet op onbekend terrein, hij speelde deze rol al eerder in het Beatrix theater in Utrecht in het seizoen 2004-2005. Vanaf 11 mei speelt hij in de reizende versie van MAMMA MIA! die nog tot en met juli te zien is in Den Bosch, Heerlen, Enschede, Utrecht, Rotterdam en Apeldoorn.

Mark studeerde na een doctoraalstudie theaterwetenschap in 1991 af aan de Arnhemse Toneelschool. Na zijn studie speelde hij een tijd bij Toneelgroep Amsterdam. Mark maakte zijn musicaldebuut als Vader Pluis inNijntje – De Musical”. Vorig seizoen was Mark te zien als Simon en Reder Bos in de musicalversie van “Op Hoop van Zegen”. In 2008 speelde Mark de rol van Rob Bartels in “Onderweg naar morgen”. Daarvoor speelde hij o.a. in “Missie Warmoesstraat”, “ In Naam Der Koningin”, “Oeroeg”, “Unit 13”, “Baantjer”, “Oud Geld”, “Ernstige Delicten” en “Hertenkamp”.

MAMMA MIA! voltrekt zich op een paradijselijk Grieks eiland waar dochter Sophie op het punt staat te gaan trouwen. Zij ontdekt dat haar moeder een bruisend verleden heeft met drie voormalige liefdes waarvan één haar echte vader is. Sophie probeert uit te vinden wie van deze drie mannen dat is omdat ze op de belangrijkste dag in haar leven door hem wil worden weggegeven. Harrie is één van de mogelijke vaders.

MAMMA MIA! werd tot nu toe door meer dan 40 miljoen enthousiaste theaterbezoekers in meer dan 180 steden bezocht. In MAMMA MIA! zijn tijdloze hitsongs als ‘Dancing Queen’, ‘I Have a Dream’, ‘Voulez-Vous’ en ‘Take a Chance on Me’, verweven in een betoverend en humoristisch verhaal over liefde en vriendschap. De sterrencast met onder andere Lone van Roosendaal, Bas Westerweel, Anouk van Nes, Mylène d’Anjou, John Vooijs, Elise Berends, en Rutger Le Poole zorgen voor een onvergetelijke avond uit.

MAMMA MIA! is nog tot en met juli te zien in verschillende theaters in Nederland. Kijk voor de speeldata op www.musicals.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies