Cast We Will Rock You feest samen met Queen

Gister vierde de Nederlandse cast van We Will Rock You de 8e verjaardag van de rockmusical in  Londen samen met QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor. Het was voor de cast van We Will Rock You (Pia Douwes, John Vooijs, Floortje Smit, Martin van der Starre en Marjolein Teepen) de eerste keer dat ze Brian May en Roger Taylor ontmoetten. We Will Rock You is vanaf 21 augustus exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

© Roy Beusker

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies