Rosalie de Jong krijgt het druk in Petticoat

Rosalie de Jong (3de in de strijd om de rol van Mary Poppins) zal vanaf dit najaar te zien zijn in het ensamble van de nieuwe musical Petticoat. Daarnaast zal ze understudy (vervanger) zijn van maar liefst drie hoofdrollen. Dit melde de Telegraaf vandaag.

Petticoat is de nieuwe oorspronkelijk Nederlandse musical van de makers van Ciske de Rat en staat garant voor een heerlijke avond onbezorgd genieten met een lach en een traan.

Deze musical van nu over het Nederland van toen, met onder anderen Chantal Janzen en Freek Bartels, zal vanaf najaar 2010 te zien zijn in de 15 grootste theaters in Nederland en beleeft zijn wereldpremière op 3 oktober in Koninklijk Theater Carré.

De muziek is van Henny Vrienten, script en liedteksten van André Breedland, choreografie van Anthony van Laast, co-scriptontwikkeling van Maurice Wijnen en de regie is in handen van Paul Eenens.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies