Win 4 keer 2 kaarten voor Volendam de musical

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Volgend seizoen zal Volendam de musical in de Nederlandse theater te zien zijn. Meer informatie over deze musical lees je in het nieuwsbericht.

Musical Reports geeft in samenwerking met De Graaf en Cornelissen Producties 4 keer 2 kaarten weg voor deze musical!

Wat moet je doen om kans te maken? In de onderstaande videoclip, met enkele castleden van de voorstelling hoor je een viertal songs van Volendamse bodem. Vier mensen die ons de juiste titels en de oorspronkelijke artiesten van TWEE van de vier songs weten te vertellen winnen ieder twee kaarten voor deze voorstelling.

Stuur je antwoord, naam en e-mailadres voor 22 mei aanstaande naar redactie [@] musicalreports.nl Winnaars worden voor 25 mei 2010 bekend gemaakt

De prijswinnaars krijgen de gelegenheid om een voorstelling naar keuze uit te zoeken. Dat betekent dat ze zelf bepalen wanneer en waar ze de voorstelling willen gaan zien. Let alleen wel op; de voorstelling is pas vanaf oktober 2010 te zien in Nederland.  Voor de speellijst kijk je op de website van de musical.

Let op: alleen mensen die wonen in Nederland of België kunnen meedoen. Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies