Bas Muijs: Opzoek naar… een musicalrol

Acteur Bas Muijs o.a. bekend van GTST, Costa! en Voetbalvrouwen, werkt hard aan een mogelijk intrede in de musicalwereld. 

In een interview met de Telegraaf vertelt Bas Muijs over zijn acteursbestaan en ambitie om in musicals te spelen. Hij is al verschillende malen ver gekomen bij audities. Hij vertelt: “Ik ben geen zwaargewicht in de musicalwereld dus ik snap dat ik niet meteen een hoofdrol krijg. Ik vind het wel leuk dat ik steeds zo ver kom bij audities.”

Zingen is voor Bas geen onbekend terrein, hij zingt in de band Geweldige Noten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies