Reprise voor Dromen zijn bedrog?

De reacties op Dromen zijn bedrog de musical in de recensies waren gevarieerd van matig tot laaiend. Toch wist deze nieuwe oorspronkelijke musical maarliefst tien musicalawardnominaties te bemachtigen. Ook de goede verkoop van kaarten doet denken dat deze productie een groot succes is.

Ook de producent Harrie Kies theaterproducties zal dit niet ontgaan zijn want volgens de website van deze producent krijgt deze productie een reprise in seizoen 2010/2011. Het volgende bericht verscheen onlangs op de website van Harry Kies Theaterproducties:

Hou verder onze website in de gaten want Dromen Zijn Bedrog krijgt volgend seizoen een VERVOLG!! De data staan eind mei op onze website!

“Dromen… zijn bedrog” is een vrolijke musicalkomedie, vol hits uit 50 jaar Nederlandse popgeschiedenis.  Met Vera Mann, Remko Vrijdag, Jelka van Houten, Heddy Lester en Joel de Tombe.

Een musical over een oerechte Nederlandse familie vol krassen, breuken en scheuren, die al jaren op wonderbaarlijke wijze bijeen wordt gehouden. Over wie we roddelen en waar we ons vrolijk over verbazen. Ze maken lawaai en ruzie, er zijn intriges en schandalen. De drie generaties (moeder, zoon, kleinzoon en allerlei aanhang) botsen voortdurend. Maar ze maken ook veel plezier. Ze zingen en maken muziek – Nederlandse popmuziek die van iedereen is….

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies