Daniëlle Veneman alternate Killer Queen in We Will Rock You?

Volgens de Daniëlle Veneman fan-Hyve zal ze volgend seizoen alternate Killer Queen worden in de Queen musical We Will Rock You. Ze zal dan de rol van Killer Queen overnemen als Pia Douwes niet de rol kan spelen. Daniëlle Veneman is nu te zien als Sandra in de swing musical All Shook Up/Love me Tender. Eerder waren er geruchten dat Antje Monteiro (vooral bekend uit de musical Aida) alternate Killer Queen zal worden, echter zal Antje het volgende seizoen te zien zijn in Crazy Shopping de Musical.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies