Musicalawards Nominatielunch 2009/2010

Ieder jaar is het weer één groot spektakel: het John Kraaijkamp Musical Awards Gala. In restaurant Sophia, gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, vond dit jaar de nominatielunch plaats. Bij deze lunch kunnen de genomineerden elkaar ontmoeten en krijgt de pers gelegenheid om vragen te stellen. De genomineerde artiesten genoten duidelijk zichtbaar van de heerlijke lunch. Een foto-impressie van deze middag vind je hieronder!

Wat: Musicalawards nominatielunch seizoen 2009/2010
Wie: O.a. Lone van Roosendaal, Ellen Evers, Anouk van Nes, Hugo Haenen, William Spaaij en Mariska van Kolck
Wanneer: 12-05-2010.
Waar: Restaurant Sophia, Amsterdam.
Door: Robin Streppel

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies