Meimaand = Frank Sanders Akademie maand

De maand mei staat weer vol Frank Sanders Akademie (FSA) projecten. De FSA is een school voor musicaltheater. Vele bekende en onbekende musicalartiesten hebben het vak op de FSA geleerd. Vele van hun hebben dan ook in een productie van de FSA gestaan. Zo is er nog tot en met morgen De vermoorde onschuld te zien in het Betty Asfalt Complex te Amsterdam. Dit allemaal met 4de jaars studenten.

De 2de jaars studenten komen met Liefde – je moet er in geloven anders wordt het niets.

“Je hoort vaak dat dit een wereld vol haat en hebzucht is. Dat is niet zo. Er is overal liefde. Het valt niet op, het is geen groot nieuws. Maar het is er altijd. Moeders en dochters, broers en zussen, echtgenoten, vriendjes en vriendinnetjes. Als je goed kijkt, kun je echt overal liefde vinden. Liefde is alles, en daar moeten we in blijven geloven. Dat het nog altijd goed kan komen met ons, met de liefde.”

Hoe de levens van acht mensen elkaar doorkruisen in een hotel in het Oostenrijkse Lech.  Jasmijn en Viktor gaan trouwen. Terwijl Jasmijn bezig is met het dilemma of er roze of groene toefjes op de huwelijkstaart moeten, twijfelt Viktor over het aanstaande huwelijk. Kan hij met Jasmijn trouwen terwijl hij zich eigenlijk heel alleen voelt omdat hij zijn zusje mist? Chris probeert de band met zijn broer te verbeteren, maar krijgt al snel een band met heel iemand anders. Daniël wil zo snel mogelijk terug naar huis, wie doet hij nou eigenlijk een lol met deze vakantie? Kiki wacht in haar kofferpak op de ware. Als het hotel koninklijk bezoek krijgt in de persoon van prins Valentijn slaat haar hart op hol. Ted hoopt dit keer echt door te breken met zijn nieuwe single, terwijl Simone hun relatie probeert te redden.

In ‘Liefde, je moet er in geloven anders wordt het niets’ volgen we acht mensen die allemaal onderweg zijn naar liefde.

Regie: Bas Groenenberg, choreografie: Derek Blok, muzikale leiding: Joni van Rossum, vocal coaching: Irmgard Klerkx.
Cast: Koen van Eerdenburg, Joey Ferre, Ruben Kuppens, Marie-Louise Nelemans, Sanne Potters, Wesley de Ridder, Anouk Snel en Sander Vissers

Wanneer en waar:
Vanaf woensdag 26 t/m zondag 30 mei in Het Fijnhouttheater te Amsterdam. Kaartverkoop via email. Stuur een mailtje met je naam, het aantal kaartjes (indien CJP, graag vermelden) en voor welke dag naar: jaar2@franksandersakademie.nl. Kaarten kosten €12,50 (CJP = €7.50)

Tenslotte het 3e jaar; met Vuurwerk

Oud en nieuw. Een grote vrijstaande villa gevuld met vrienden.  Waar vrienden zijn, is er warmte, begrip, liefde. En waar vrienden zijn, zijn er geheimen.  En zolang die geheimen geheim blijven, is er nog niets aan de hand. Maar als alle diepste geheimen aan het licht komen, is de consequentie: Vuurwerk! Een Oud en Nieuw onder vrienden die toch heel anders loopt dan gepland. En is deze vriendschap gewapend tegen zoveel geheimen?

Regie: Frank Sanders & Steven Moonen
Script: Allard Blom
Componist: Rhody Matthijs
Muzikale begeleiding: Gerbrand van Kolck
Kostuums: Glenn Hewitt
Arrangementen: Gerbrand van Kolk

Cast:
Lisa Berendse, Jerry Bloem, Bas Bovelander, Susanne Büchner, Serena Elberse, Patricia van Haastrecht, Stefan de Kogel, Annerie van Loenen, Margreet Osinga, Anouk de Pater en Jasper Stokman.

Speellijst:
Donderdag 27 mei Zaantheater, Zaandam (0900 33 44 553)
Zaterdag 29 mei Theater de Luifel, Heemstede (023 548 38 38)
Zondag 30 mei Theater Kikker, Utrecht (030 231 96 66)
Dinsdag 1 juni Schouwburg Rijswijk, Rijswijk (070 336 03 36)
Zaterdag 5 juni Schouwburg Gouda, Gouda (018 251 37 50)
Maandag 7 juni De Kleine Komedie, Amsterdam (020 624 05 34)
Voor reserveringen en extra informatie kunt u contact opnemen met de theaters.

Het duo Blom en Matthijs was al eerder verantwoordelijk voor een aantal studeervoorstellingen. Naast Ganesha, wat in december in Antwerpen een  succesverlenging beleeft zijn dat onder andere Delphi en Zonder Moeite Niets.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies