Sabine Beens is een kwetsbaar meiske

Van 20 tot 25 mei 2010 staat Sabine Beens met haar nieuwe solovoorstelling Ça Bien in het Parooltheater en in het Apollo First Theater in Amsterdam. Tijd om haar uit te horen over dromen, ambities én natuurlijk over Ça Bien. In dit feuilletoninterview een week lang iedere dag een deel van ons openhartige interview met Sabine!

Wat: interview, deel 7
Wie: Sabine Beens
Wanneer: 27 april 2010
Waar: Apollo First Theater, Amsterdam
Door: Saskia EbbingWat is jouw droomrol?
“Er zijn van die grote rollen die ik graag zou spelen, zoals bijvoorbeeld Norma Desmond; dat is natuurlijk de gedroomde vrouwenrol. Of ik zou het heel leuk vinden om een keer Beatrice te spelen in ‘Much ado about nothing’. Dat is een hele geestige komedie van Shakespeare. Ja of Lady MacBeth, Evita, dat soort rollen. Er zijn er zo veel! Van die wijven waarvan je denkt: daar kan ik echt iets mee.”

En waar droom je verder nog van?
“Ik zou wel graag ooit een keer moeder willen worden. En met mijn grote liefde oud willen worden. Het lijkt me zo leuk dat je samen in het bejaardenhuis zit en tegen elkaar zegt: ‘Het is ons gewoon gelukt! We zijn dus nu gewoon oud!’. Ik wil gewoon een hele leuke mooie carrière. Ik word gelukkig van theater maken en theater spelen en ik hoop dat ik dat mijn hele leven kan doen. Dat ik kan blijven doen waar ik gelukkig van word, dat ik geen dingen móet doen omdat de schoorsteen moet roken. Ja en ik hoop dat ik gezond blijf en dat mijn familie gezond blijft en dat we gelukkig zijn, dat is het gewoon, klaar.

Wat weten wij nog niet van je, maar zouden we wel moeten weten?
(Lacht) “Ik ben eigenlijk een man! Haha! Nee hoor, nee grapje. Wat zou je moeten weten.. Je moet helemaal niks natuurlijk, maar wat ik eerder al gezegd heb: dat ik eigenlijk een heel gevoelig, klein, kwetsbaar meiske ben. Wat niet veel mensen zien of niet veel mensen weten. Dat ik eigenlijk heel bang ben dat jij zegt: nou, dat hoef ik niet. Dat ik een hele grote mond heb maar een heel klein hartje.”

Ça Bien is te zien van 20 tot en met 25 mei in het Parooltheater en in het Apollo First Theater in Amsterdam. Meer informatie en reserveringen via www.sabinebeens.nl.

Lees ook:
– deel 1: Sabine Beens: even voorstellen
– deel 2: Ça Bien: uit het leven gegrepen
– deel 3: Verboden toegang: kwetsbaar gebied
– deel 4: Sabine Beens kijkt graag met liefde terug
– deel 5: Sabine Beens doet alles zelf
– deel 6: Sabine Beens houdt van groot én klein

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies