De beste vrouwelijke hoofdrollen van seizoen 2009/2010

Binnenkort (7 juni) is het weer zo ver; dan worden de Musical Awards weer uitgereikt. In restaurant Sophia, gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, vond dit jaar de nominatielunch plaats. Bij deze lunch kunnen de genomineerden elkaar ontmoeten en krijgt de pers gelegenheid om vragen te stellen. De genomineerde artiesten genoten duidelijk zichtbaar van de heerlijke lunch.

Wie zijn er dit jaar genomineerd? En hoe denken ze over hun nominatie? Musical Reports sprak met maar liefst 17 genomineerden. Dus in aanloop van het Award Gala zie je op Musical Reports de video-interviews met de genomineerden.

Genomineerd in de categorie vrouwelijke hoofdrol in een grote productie zijn; Brigitte Heitzer (All Shook Up – Love Me Tender), Mariska van Kolck (Chicago), Lone van Roosendaal (Mamma Mia!) en Sophia Wezer (Amandla! Mandela).

Genomineerd in de categorie vrouwelijke hoofdrol in een kleine productie zijn; Annick Boer (Ja Zuster, Nee Zuster), Heddy Lester (Dromen zijn bedrog), Vera Mann (Dromen zijn bedrog) en Suzan Seegers  (Urinetown).

We spraken met Mariska van Kolck, Lone van Roosendaal en Annick Boer.

Wat: Nominatielunch Musicalawards 2009/2010
Wie: Mariska van Kolck, Lone van Roosendaal en Annick Boer
Wanneer: 12 mei 2010
Waar: Restaurant Sophia, Amsterdam
Door: Saskia Ebbing, Bianca Berentsen, Robin Streppel & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies


Bekijk ook:
De aanstormende talenten van seizoen 2009/2010
De beste vrouwelijke hoofdrollen van seizoen 2009/2010
De beste mannelijke hoofdrollen van seizoen 2009/2010
De beste mannelijke bijrollen van seizoen 2009/2010
De beste vrouwelijke bijrollen van seizoen 2009/2010

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies