Fanwork presenteert De klokkenluider

Maandag 17 mei presenteerde FanWork een gedeelte van haar nieuwe musical; De Klokkenluider van de Notre Dame. Tijdens de perspresentatie, welke plaats vond in het Fulcotheater, werd een voorproefje van de voorstelling aan de pers en belangstellenden gepresenteerd. Tevens vertelden producten Frank van der Steen en Wouter Blijleven over de ontwikkelingen binnen FanWork. Regisseur André van Hest leidde deze gloednieuwe productie in en stelde de hoofdrolspelers aan een ieder voor. Tevens legde hij uit dat er iedere zaterdag nog hard wordt gerepeteerd en dat de kostuums en het decor nog in de maak zijn. De première is op zaterdag 28 augustus in het Fulcotheater in IJsselstein. De musical zal tot en met begin oktober te zien zijn in diverse theaters in de Randstad.

Wat: De klokkenluider van de Notre Dame (Fanwork)
Wie: O.a. Loek Braam, Esme Dekker, Pascal van Dijk & Ruben Schaap
Wanneer: 17 mei 2010 (perspresentatie)
Waar: Fulcotheater, Ijsselstein
Door: Sebas Verboom

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies