Win de CD van Concert for Freedom

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Sinds kort is de CD van Concert for Freedom van het orkest Koninklijke Luchtmacht uit. De voorstelling staat vol met musicalartiesten zoals Rolf Koster, Talita Angwarmasse, Gino Emnes en nog veel meer musicalartiesten. Op de CD is Ellen ten Damme als special guest te horen.  Deze live-opname van het concert bevat 15 nummers uit de show. Van grootse orkestpartijen zoals we van het orkest Koninklijke Luchtmacht gewend zijn tot mooie kleine, intense nummers. En dat allemaal met het zelfde thema: vrijheid.

Pareltjes zijn op deze CD o.a. “In vrijheid” met een geweldige Ellen ten Damme en nummers zoals “Schackles (Wanna praise you)” met Talita Angwarmasse’s dijk van een stem. Het overkoepelende thema vrijheid weet een mooi aantal songs samen te brengen. Vrijheid, met op deze CD alleen vocaal geweld! Kortom: het is nagenieten met deze heerlijke CD. Voor degene die de show nog in het theater wil zien moet snel zijn, de voorstelling speelt eind mei zijn laatste voorstelling.

Musical Reports mag in samenwerking met het orkest Koninklijke Luchtmacht 2 exemplaren van de CD weggeven!

Wat moet je doen? Dat is simpel; e-mail het antwoord op de volgende vraag:

Noem één artiest die naast deelname aan Concert for Freedom ook deelnam aan de vorige voorstelling van het orkest Koninklijke Luchtmacht (namelijk Rock Opera in Concert).

Stuur dit antwoord samen met je voor- en achternaam + adres naar redactie [@] musicalreports.nl. Na het sluiten van de prijsvraag zullen de winnaars een e-mail ontvangen en zal het orkest Koninklijke Luchtmacht de winaars een CD toesturen.

Let op: alleen mensen die wonen in Nederland kunnen meedoen. Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies