Jeroen Phaff speelt Wilkes in Kruimeltje de Musical

Op de perspresentatie van Kruimeltje (20 februari 2010) werd verteld dat de voltallige cast van Kruimeltje de musical net rond was, namen zouden later bekend gemaakt worden. Op de perspresentatie van A sunday in the park with George (M-Lab) vertelde Jeroen Phaff dat hij de rol van Wilkes voor zijn rekening zal nemen. Als Wilkes Kruimeltje tegen het lijf loopt komt hij erachter dat zijn beste vriend die jaren geleden naar Amerika is vertrokken de vader van Kruimeltje is, en besluit deze te gaan zoeken in Amerika.

De cast van Kruimeltje de musical zal voor het eerst haar opwachting maken op het Musical Awards gala dat op 7 juni plaats zal vinden.

Rick Engelkes Producties (REP) en Efteling Theaterproducties brengen in het komende theaterseizoen het oer-Hollandse verhaal Kruimeltje groots tot leven. De musical over de straatjongen uit het bekende boek van Chris van Abkoude beleeft op 7 november 2010 zijn première in Theater de Efteling.

Een havenstad, rond 1912. Kruimeltje, een arme weesjongen zwerft op straat. Zijn moeder liet hem als baby achter bij vrouw Koster, die voor hem zou zorgen. Zijn vader vertrok tien jaar geleden naar Amerika om goud te zoeken. Kruimeltje gapt zijn kostje bij elkaar als hij samen met zijn vriendjes en zwerfhond Moor kattenkwaad uithaalt in de stad. De politie weet zich met de olijke, innemende straatjongen geen raad. Dan leert Kruimeltje kruidenier Wilkes kennen en blijkt dat Wilkes zijn vader in Amerika heeft ontmoet! Zou Kruimeltjes vader nog leven? Kan Wilkes hem misschien terugvinden, ver weg in Amerika?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies