Prijswinnaars Volendam de musical

Volgend seizoen zal Volendam de musical in de Nederlandse theater te zien zijn. Meer informatie over deze musical lees je in het nieuwsbericht.

Musical Reports gaf in samenwerking met De Graaf en Cornelissen Producties 4 keer 2 kaarten weg voor deze musical!

Hiervoor moest wel de volgende vraag goed beantwoord worden: In de onderstaande videoclip, met enkele castleden van de voorstelling hoor je een viertal songs van Volendamse bodem. Vier mensen die ons de juiste titels en de oorspronkelijke artiesten van TWEE van de vier songs weten te vertellen winnen ieder twee kaarten voor deze voorstelling.

De juiste antwoorden waren natuurlijk:
Mon Amour van BZN
Pak maar m’n hand van Nick & Simon
Ik hou van jou van Maribelle
Als de morgen is gekomen van Jan smit

De gelukkige winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Wij wensen de winnaars veel plezier met hun prijs! Mocht je niet hebben gewonnen en wel naar de voorstelling willen, kijk dan op de website van Volendam de musical om kaarten te reserveren: www.volendamdemusical.nl.

Op dit moment kun je hier op Musical Reports kans maken op het castalbum (CD) van Concert for freedom met oa. Rolf Koster en Ellen Ten Damme. Kijk HIER voor meer informatie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies