A Sunday in the park met het M-Lab

Op 9 juni 2010 gaat de Stephen Sondheim musical; A Sunday in the park with George in première, in het M-Lab.

A Sunday in the Park with George is gebaseerd op het leven van de Franse kunstschilder George Seurat (uitvinder van het pointillisme) en zijn bekendste werk Un dimanche après-midi à l’Île de la Grande Jatte (oftewel Een zondagmiddag op het La Grande Jatte eiland).  In de voorstelling komt het schilderij met pointillistische, staccatomuziek tot leven en zien we hoe onmogelijk het kan zijn de juiste keuzes in het leven te maken.

A Sunday in the park with George wordt gespeeld door: Alex Klaasen als George en Elise Schaap als Dot. Verder met Rianne Botma, Florens Eykemans, Anne-Marie Jung, Marika Lansen, Boy Ooteman, Jeroen Phaff, Imke Smit, Rop Verheijen, Mark de Waal en Marlies de Waard.

A Sunday in the Park with George belooft een visueel spektakel te worden met kostuums van Maya Schröder en videoprojecties van Coen Bouman. De vertaling en regie zijn in handen van Koen van Dijk.

A Sunday in the park with George is in het M-Lab te zien van 9 juni 2010 tot en met 4 juli 2010. Kaarten zijn te verkrijgen via www.m-lab.nl.

Bekijk ook de videoreportage die Musical Reports maakte op de perspresentatie (21 mei 2010). Wij spraken daar onder andere met Elisa Schaap over haar rol in deze musical.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies