M-Lab’s A sunday in the park with George perspresentatie

Op 9 juni 2010 gaat de Stephen Sondheim musical; A Sunday in the park with George in première, in het M-Lab. Op 21 mei jl. werd cast en crew aan de pers voorgesteld. De cast bestaat onder andere uit Alex Klaasen (George), Elise Schaap (Dot) en Jeroen Phaff (Jules). Kostuums zijn ontworpen en worden gemaakt door Maya Schröder en het decor (videoprojecties) is van de hand van Coen Bouman. Koen van Dijk tekende voor de vertaling en de regie. Na Afloop van de presentatie sprak Musical Reports met Elise Schaap en Jeroen Phaff over dit project. Eerder al (22 maart 2010) spraken we over dit project met Koen van Dijk.

Sunday in the Park with George is gebaseerd op het leven van de Franse kunstschilder George Seurat (uitvinder van het pointillisme) en zijn bekendste werk Un dimanche après-midi à l’Île de la Grande Jatte (oftewel Een zondagmiddag op het La Grande Jatte eiland).  In de voorstelling komt het schilderij met pointillistische, staccatomuziek tot leven en zien we hoe onmogelijk het kan zijn de juiste keuzes in het leven te maken.

Wat: A sunday in the park with George
Wie: Oa. Alex Klaasen, Elise Schaap, Florens Eykemans, Marika Lansen & Jeroen Phaff
Wanneer: 23 mei 2010 (perspresentatie)
Waar: M-Lab, Amsterdam
Door: Sebas Verboom & Jouke van Buuren

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies