Hondjes gezocht voor Legally Blonde

De producent zoekt een hondje, dat vanaf 10 oktober dagelijks naast Kim-Lian van der Meij tezien zal zijn in de musical. Er wordt een echte casting georganiseerd waar honden kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

Kim-Lian, die de rol van Elle Woods speelt, zal plaatsnemen in de jury, aangezien zij elke dag met het beestje moet werken. Wie bekend is met de film zal het al weten: alleen kleine hondjes komen in aanmerking, daar Elle continu wordt vergezeld door chihuahua Bruiser.

Albert: “Daarnaast moet hij of zij goed kunnen luisteren, zindelijk zijn, niet bang zijn voor de schijnwerpers, over ritmegevoel beschikken, maar bovenal in het bezit van de A-factor, waarbij A staat voor aanhaligheid en aaibaarheid. Wij bieden een baan met veel afwisseling, een persoonlijke professionele begeleiding en de garantie dat het dierenwelzijn nooit in het gedrang komt.”

Kandidaten kunnen zich aanmelden via Facebook van RTL Boulevard door middel van het insturen van een filmpje, waarin het beestje zijn of haar kunsten laat zien. Aan de hand van een eerste selectie worden de hondjes en hun baas uitgenodigd voor de audities.

Overigens hebben kandidaten dubbel kans. “We zoeken twee honden”, zegt Albert. “Want we moeten ook een underdog hebben voor het geval de hoofdrolspeler het een keer laat afweten.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies