Nominaties ANWB publieksprijzen bekend

De ANWB heeft vandaag de nominaties bekendgemaakt voor de ANWB Publieksprijzen 2010. De prijzen voor beste grote en kleine musical worden maandag 7 juni uitgereikt tijdens het elfde John Kraaijkamp Musical Awards Gala in Hilversum. De prijs voor beste kinder- en familiemusical wordt apart uitgereikt. U ontvangt hierover te zijner tijd een persbericht. De AVRO zendt het Musical Awards Gala 2010 met presentator Frits Sissing vanaf 20.30 uur live uit op Nederland 1.

De genomineerden voor de ANWB Publieksprijs voor beste grote musical:
Ciske de Rat
Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
Mamma Mia!

De genomineerden voor de ANWB Publieksprijs voor beste kleine musical:
The Full Monty
Ja Zuster, Nee Zuster
Urinetown

De genomineerden voor de ANWB Publieksprijs voor beste kinder- en familiemusical:
Hoe overleef ik mijn eerste zoen?
Sprookjesboom
Woezel en Pip

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies