Antje Monteiro waarschijnlijk ook Killer Queen

Antje Monteiro zal zeer waarschijnlijk de rol van Killer Queen in de Queen musical We Will Rock You overnemen. Dit zal ze na januari doen als alle voorstelling van Crazy Shopping de musical er op zitten. Hiermee zal ze de rol van Pia Douwes overnemen. Dit melden Antje Monteiro aan Musical Reports.

We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De try-outs van deze originele musical van QUEEN beginnen op 21 augustus 2010 en is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies