Eindejaarsstudenten brengen ´Auf Wiedersehen!´

De eindejaarsstudenten van het Conservatorium pakken groots uit met hun afstudeervoorstelling in de Toneelschuur in Haarlem. Vrijdag 18 juni om 20.30 uur gaat de voorstelling in première.

Elf gidsen gaan een week op milieukamp in de Duitse Alpen. De Guido’s hebben, als leiding, de taak om de groep tot een eenheid te smeden. Maar de verschillende karakters van de meisjes liggen echter zo ver uit elkaar dat ze er nog een zware dobber aan hebben om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen….. En is dat ook wel zo’n goed idee? Gaat de groep boven het individu?

´Auf Wiedersehen!´ is een voorstelling die laat zien dat het niet altijd makkelijk is om er voor anderen te zijn, zonder dat daar ook eigenbelang bij komt kijken.

De studenten, krijgen de kans om voor een volle zaal hun repertoire te vertonen. Ze steken bestaande nummers uit diverse grote musicals in een nieuw jasje.

De debuutsterren zijn onder andere bekend van de musicals Hairspray en High School Musical. Benno Hoogveld regisseert de voorstelling. Eerder regisseerde hij Love me Just A Little Bit More (Dolly dots musical) en Os & Ezel bij theatergroep Terra.

Op 18, 19 en 20 juni start ´Auf Wiedersehen!´ om 20.30 uur in de Toneelschuur. Kaarten kosten 15 euro, studenten kunnen de kaarten reserveren voor 12,50 euro. Bezoek voor meer informatie en om te reserveren www.toneelschuur.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies