Pia Douwes, Laura Vlasblom en anderen samen tegen kanker

Onder andere Pia Douwes, Laura Vlasblom, Maya Hakvoort, Roberto de Groot, Paul Vaes en diverse sterren uit ‘Jeans’ staan op 21 juni aanstaande op de planken om te strijden tegen kanker. Tijdens het ‘Friends 4 Charity’ benefietconcert zullen bekende artiesten uit de musicalwereld belangeloos optreden voor de Ingeborg Douwes Stichting. De avond staat in het teken staan van inspiratie. Ivo Niehe zal de presentatie verzorgen en de regie is in handen van welbekend regisseur Eddy Habbema.
Evert Douwes, voorzitter van de stichting vertelt: ‘Het is ontroerend om te zien dat zoveel artiesten zich belangeloos in willen zetten voor de Ingeborg Douwes Stichting. Middels een spetterend musicalbenefietconcert willen we aandacht vragen voor de psychosociale hulpverlening naar kankerpatiënten en hun omgeving, zodat de kwaliteit van het leven wordt versterkt, ook al is de prognose slecht.’
Het musicalbenefietconcert ‘Friends 4 Charity’ vindt plaats op 21 juni 2010 in theater Spant! te Bussum. Kaarten zijn te reserveren via de kassa van Spant!, te bereiken op het nummer 035 691 39 49.
Ingeborg Douwes Stichting
Hoe om te gaan met een ziekte als kanker is moeilijk. Voor patiënt en omgeving. Dat ondervond ook Ingeborg Douwes toen haar, als jonge moeder zijnde, werd verteld dat haar borstkanker was uitgezaaid naar haar lever en botten. Waar de medische behandeling snel en efficiënt op gang kwam, was het zoeken naar iemand die kon helpen op emotioneel vlak. Na lang zoeken heeft zij deze hulp kunnen vinden voor zij op 4 april 2000 op 38 jarige leeftijd overleed. Ze liet een man en drie jonge kinderen achter.
De Ingeborg Douwes Stichting heeft als hoofddoel Het werven van fondsen en middelen om daarmee initiatieven te kunnen steunen die gericht zijn op de hulpverlening en begeleiding van kankerpatiënten en hun naasten.
Veiling
Op de website van Friends 4 Charity worden diverse attributen geveild. Zo kan men bieden op een professionele fotoshoot verzorgt door bekende fotograaf Roy Beusker, een weekendarrangement bij Hotel Newport en een workshop schilderen bij de Bussumse Art Gallery. Tijdens het concert worden de winnaars van de veiling bekend gemaakt.
Meer informatie
Het musicalbenefietconcert ‘Friends 4 Charity’ vindt plaats op 21 juni 2010 in theater Spant! te Bussum. De opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan de Ingeborg Douwes Stichting. Voor meer informatie over Friends 4 Charity kunt u terecht op www.friends4charity.nl. Voor meer informatie over de Ingeborg Douwes Stichting gaat u naarwww.ingeborgdouwesstichting.nl.

Onder andere Pia Douwes, Laura Vlasblom, Maya Hakvoort, Roberto de Groot, Paul Vaes en diverse sterren uit ‘Jeans’ staan op 21 juni aanstaande op de planken om te strijden tegen kanker. Tijdens het ‘Friends 4 Charity’ benefietconcert zullen bekende artiesten uit de musicalwereld belangeloos optreden voor de Ingeborg Douwes Stichting. De avond staat in het teken staan van inspiratie. Ivo Niehe zal de presentatie verzorgen en de regie is in handen van welbekend regisseur Eddy Habbema.Evert Douwes, voorzitter van de stichting vertelt: ‘Het is ontroerend om te zien dat zoveel artiesten zich belangeloos in willen zetten voor de Ingeborg Douwes Stichting. Middels een spetterend musicalbenefietconcert willen we aandacht vragen voor de psychosociale hulpverlening naar kankerpatiënten en hun omgeving, zodat de kwaliteit van het leven wordt versterkt, ook al is de prognose slecht.’Het musicalbenefietconcert ‘Friends 4 Charity’ vindt plaats op 21 juni 2010 in theater Spant! te Bussum. Kaarten zijn te reserveren via de kassa van Spant!, te bereiken op het nummer 035 691 39 49.Ingeborg Douwes StichtingHoe om te gaan met een ziekte als kanker is moeilijk. Voor patiënt en omgeving. Dat ondervond ook Ingeborg Douwes toen haar, als jonge moeder zijnde, werd verteld dat haar borstkanker was uitgezaaid naar haar lever en botten. Waar de medische behandeling snel en efficiënt op gang kwam, was het zoeken naar iemand die kon helpen op emotioneel vlak. Na lang zoeken heeft zij deze hulp kunnen vinden voor zij op 4 april 2000 op 38 jarige leeftijd overleed. Ze liet een man en drie jonge kinderen achter.De Ingeborg Douwes Stichting heeft als hoofddoel Het werven van fondsen en middelen om daarmee initiatieven te kunnen steunen die gericht zijn op de hulpverlening en begeleiding van kankerpatiënten en hun naasten. VeilingOp de website van Friends 4 Charity worden diverse attributen geveild. Zo kan men bieden op een professionele fotoshoot verzorgt door bekende fotograaf Roy Beusker, een weekendarrangement bij Hotel Newport en een workshop schilderen bij de Bussumse Art Gallery. Tijdens het concert worden de winnaars van de veiling bekend gemaakt. Meer informatieHet musicalbenefietconcert ‘Friends 4 Charity’ vindt plaats op 21 juni 2010 in theater Spant! te Bussum. De opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan de Ingeborg Douwes Stichting. Voor meer informatie over Friends 4 Charity kunt u terecht op www.friends4charity.nl. Voor meer informatie over de Ingeborg Douwes Stichting gaat u naarwww.ingeborgdouwesstichting.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies