Zingen, dansen en acteren bij FanWork

Vorig jaar startte FanWork de Musical Factory in een zevental plaatsen in de Randstad. De Musical Factory van FanWork is een groot succes en door het hele land volgen iedere week zo’n 600 kinderen lessen op het gebied van zang, spel en dans. Ze krijgen allen les van jonge en enthousiaste docenten die zelf ook regelmatig te zien waren in professionele musicalproducties van ’s lands bekendste musicalproducenten. Vanaf deze week kunnen nieuwe kinderen zich inschrijven, zodat ze begin september kunnen starten met de musicallessen. Inschrijven kan via www.fanwork.nl of 030 – 686 69 11.

De Musical Factory
De Musical Factory van FanWork zit in de plaatsen Amstelveen, Ede, Geldermalsen, Haarlem, Hilversum, Vleuten/De Meern en Wassenaar.  Kinderen van 6 t/m 8 krijgen 1,5 uur les op woensdagmiddag en de jongeren van 9 t/m 21 jaar krijgen 2 uur les op zaterdag. Iedere week krijgen de kinderen / jongeren les op het gebied van zang, spel en dans. De lessen worden gegeven aan de hand van musicalnummers uit bekende musicals. Naast dat musicalles de zang-, spel- en danskwaliteiten bevordert is het ook heel goed voor de sociale ontwikkeling. Bij FanWork is iedereen tussen de 6 en 21 jaar welkom. Aan het einde van het schooljaar geven alle groepen een knallende show in een groot theater!

FanWork
FanWork is van origine een organisatie die theaterproducties ontwikkelt en musicalles geeft aan jongeren. De twee jonge eigenaren; Frank van der Steen en Wouter Blijleven (allebei 28 jaar) zijn in 2005 begonnen met één grote musicalproductie per jaar. Dit jaar is hun zesde productie te zien; De Klokkenluider van de Notre Dame.  450 jongeren tussen de 13 en 21 jaar deden auditie. De 30 geselecteerde jongeren treden zo’n 25 keer op met de musical.
Tevens is FanWork in februari van dit jaar haar eigen castingbureau begonnen. Het castingbureau is opgezet om kinderen en jongeren meer praktijkervaring te kunnen bieden op het gebied van (camera) acteren, zingen, dansen, fotoshoots en dergelijke. Informatie over FanWork Casting is te vinden op www.fanworkcasting.nl.

Meer informatie over FanWork en haar Musical Factory vind je op www.fanwork.nl of 030-686 69 11.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies