Win een gesigneerde poster: A Sunday in the park…

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Vanaf 9 juni is de voorstelling A Sunday in the Park with George van Sondheim in Nederland te zien. Tot en met 4 juli a.s. staat de cast met o.a. Alex Klaasen, Elise Schaap en Jeroen Phaff in het theater; M-lab te Amsterdam. Sunday in the Park with George is gebaseerd op het leven van de Franse kunstschilder George Seurat (de uitvinder van het pointillisme) en zijn bekendste werk Un dimanche après-midi à l’Île de la Grande Jatte (oftewel Een zondagmiddag op het La Grande Jatte eiland).

In de voorstelling komt het schilderij met pointillistische, staccatomuziek tot leven en zien we hoe onmogelijk het kan zijn de juiste keuzes in het leven te maken. Met Alex Klaasen als George. Sunday in the Park with George belooft een visueel spektakel te worden met kostuums van Maya Schröder en videoprojecties van Coen Bouman. De vertaling en regie zijn in handen van Koen van Dijk. Musical Reports verwacht een visueel spektakel.

Musical Reports mag in samenwerking het M-lab 3 door Alex Klaasen (George) en Elise Schaap (Dot) gesigneerde posters weggeven!

Wat moet je doen? Dat is simpel; e-mail het antwoord op de volgende vraag:

James Lapine is de tekstschrijver van A Sunday in the park with George. Samen met Sondheim maakte hij nog een voorstelling. Welke show die ooit al in het M-lab te zien is geweest bedoelen wij?

Stuur het antwoord samen met je voor- en achternaam en de datum of data dat je deze show gaat bezoeken naar redactie [@] musicalreports.nl. De winnaar krijgt een voucher om de poster zelf op te halen in het M-lab tijdens één van de voorstellingen van A Sunday in the park with George (Je moet de poster zelf ophalen, hij zal dus niet verzonden worden). Op 7, 14 en 21 juni zal elke keer 1 prijswinnaar aangewezen worden. Dus stuur het juiste antwoord voor 7, 14 of 21 juni naar ons op en wie weet ben jij straks in het bezit van een gesigneerde poster!

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies