Chantal Janzen ontvangt eerste Petticoat CD

De voorbereidingen voor de nieuwe Nederlandse musical Petticoat zijn in volle gang. Op 3 oktober is de wereldpremière, maar vandaag was er een exclusieve preview van deze oer-Hollandse productie voor pers en andere genodigden. Uit handen van de Groningse  Jan Mulder ontvingen Chantal Janzen en Henny Vrienten de eerste CD met vijf jaren ‘50 nummers in Petticoatstijl. Daarnaast werd de trailer van Petticoat getoond, welke in samenwerking met IDTV en Joram Lürsen speciaal is geproduceerd. In deze trailer komen de personages, de verrassende verhaallijn en de nieuwe muziek allemaal aan bod.

De musical Petticoat gaat over het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze eindelijk de ‘tegenwind’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart. De hoofdrollen van Petticoat zijn: Chantal Janzen (Patricia ‘Pattie’ Hunt), Freek Bartels (Rogier van Rooden), Hajo Bruins (Jelle Jagersma), Marjolijn Touw (Mevrouw van Rooden), Kees Boot (Fred Wieger), Mike Weerts (Willem van Rooden) en Roon Staal (Peter Koot).

De muziek is van Henny Vrienten, script en liedteksten van André Breedland, choreografie van Anthony van Laast, co-scriptontwikkeling van Maurice Wijnen en de regie is in handen van Paul Eenens.

Petticoat staat voor een heerlijke avond genieten met een lach en een traan en beleeft haar wereldpremière op 3 oktober in Koninklijk Theater Carré. De nieuwe oorspronkelijke Nederlandse musical van de makers van Ciske de Rat is te zien zijn in de 14 grootste theaters in Nederland. Kaarten zijn te verkrijgen via SEE Tickets 0900-1353 (45 cpm), via de theaters en www.musicals.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies