Crazy shoppen met musicalsterren

Maandag 31 mei 2010, is het startschot gegeven voor de repetities van CRAZY SHOPPING THE MUSICAL in de Focus Studio te Amsterdam. Hebzuchtige koopverslaafde vrouwen vochten om de mooiste koopjes uit de graaibakken van het chique warenhuis “Overvloet”. Samen met choreograaf Stanley Burleson brachten Tony Neef, Antje Monteiro, Carolina Mout, Miranda van Kralingen & Casey Francisco een (kort daarvoor ingestudeerd) voorproefje van deze nieuwe musical.

Op deze presentatie vuurde Musical Reports enkele vragen af op Milan van Weelden, Carolina Mout en Antje Monteiro. Daarnaast zie je in deze reportage beelden van het optreden.

Wat: Crazy Shopping de musical
Wie:
Oa. Tony Neef, Antje Monteiro, Casey Francisco, Miranda van Kralingen & Carolina Mout
Wanneer: 31 mei 2010 (perspresentatie)
Waar:
Focus, Amsterdam
Door: Sebas Verboom & Jouke van Buuren

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies