Perspresentatie 1953 de musical (2)

Op woensdag 26 mei 2010 is de cast en crew van de nieuwe Nederlandse theaterproductie 1953 De Musical gepresenteerd aan de Nederlandse pers. Op een schilderachtige locatie; tussen de molens van het wereldberoemde Kinderdijk maakte Van Hoorne Theaterproducties de plannen omtrent 1953 De Musical bekend. 1953 (de musical) kent een indrukwekkende cast. Bekende namen als Ben Cramer, Filip Bolluyt, Marcel Smid, Marleen van der Loo, Dick Schaar en Joke de Kruijf tekenden voor dit nieuwe en toch ook wel bijzondere project. Naast deze namen worden de overige rollen gespeeld door Esther van Santen, Laura Burgmans, Robbert van Unnik, Martijn Mulders en Anouk de Pater.

Op deze perspresentatie sprak Musical Reports met Joke de Kruijf, Marleen van der Loo, Martijn Mulders en Laura Burgmans. Daarnaast zie je in deze reportage het optreden dat Ben Cramer gaf. Ben Cramer zong het nummer Vijand of vriend, een song die in de musical vlak voor de pauze gezongen zal worden.

In dit tweede deel vroegen we Joke hoe haar afscheid van Chidago valt, Marleen wat zij komend seizoen nog meer gaat doen, Martijn hoe zijn laatste studie jaar er uit gaat zien en Laura hoe zij het contrast tussen de Van Hoorne sprookjes en 1953 de musical ziet.

Wat: 1953 de musical
Wie:
Ben Cramer, Filip Bolluyt, Marcel Smid, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf
Wanneer: 26 mei 2010 (perspresentatie)
Waar:
Wisboomgemaal, Kinderdijk
Door: Sebas Verboom & Marleen Mol

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Bekijk ook het eerste deel van deze reportage!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies