Perspresentatie 1953 de musical

Op woensdag 26 mei 2010 is de cast en crew van de nieuwe Nederlandse theaterproductie 1953 De Musical gepresenteerd aan de Nederlandse pers. Op een schilderachtige locatie; tussen de molens van het wereldberoemde Kinderdijk maakte Van Hoorne Theaterproducties de plannen omtrent 1953 De Musical bekend. 1953 (de musical) kent een indrukwekkende cast. Bekende namen als Ben Cramer, Filip Bolluyt, Marcel Smid, Marleen van der Loo, Dick Schaar en Joke de Kruijf tekenden voor dit nieuwe en toch ook wel bijzondere project. Naast deze namen worden de overige rollen gespeeld door Esther van Santen, Laura Burgmans, Robbert van Unnik, Martijn Mulders en Anouk de Pater.

Wat: 1953 de musical
Wie:
Ben Cramer, Filip Bolluyt, Marcel Smid, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf
Wanneer: 26 mei 2010 (perspresentatie)
Waar:
Wisboomgemaal, Kinderdijk
Door: Sebas Verboom & Marleen Mol

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies