Perspresentatie Crazy Shopping de musical

Maandag 31 mei 2010, is het startschot gegeven voor de repetities van CRAZY SHOPPING THE MUSICAL in de Focus Studio te Amsterdam. Hebzuchtige koopverslaafde vrouwen vochten om de mooiste koopjes uit de graaibakken van het chique warenhuis “Overvloet”. Samen met choreograaf Stanley Burleson brachten Tony Neef, Antje Monteiro, Carolina Mout, Miranda van Kralingen & Casey Francisco een (kort daarvoor ingestudeerd) voorproefje van deze nieuwe musical.

Wat: Crazy Shopping de musical
Wie:
Oa. Tony Neef, Antje Monteiro, Casey Francisco, Miranda van Kralingen & Carolina Mout
Wanneer: 31 mei 2010 (perspresentatie)
Waar:
Focus, Amsterdam
Door: Jouke van Buuren

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies