Carré musical 10-daagse 2010

Op zaterdag 5 juni gaat de Musical 10-Daagse van start bij Koninklijk Theater Carré. Musicalliefhebbers krijgen korting op nieuwe musicals en maken kans op geweldige prijzen, tot en met maandag 14 juni. Ook zijn er live webchats met musicalsterren.

Korting
Gloednieuwe producties staan in het komende theaterseizoen garant voor een magisch avondje uit in Carré. Tijdens de Musical 10-daagse, van 5 juni t/m ma 14 juni, zijn kaarten te koop met 10% korting voor de volgende musicals: Crazy Shopping, Petticoat, Legally Blonde, Toon! en Spamalot (laatstgenoemde is exclusief in vijf theaters te zien). Deze korting geldt voor bepaalde voorstellingen.

Prijzen
Bij aankoop van een kaartje tijdens de Musical 10-daagse maakt men elke dag kans op een dagprijs. De dagprijzen bestaan uit een meet & greet met cast, rondleiding achter de schermen, vaart met diner en voorstelling naar keuze met de Carréboot, privé rondleiding door de stad en een diner arrangement. De hoofdprijs is een weekendje weg voor twee personen naar Schotland, hét land waar Monthy Python’s Spamalot op gebaseerd is. De winnaars worden bekendgemaakt op www.carre.nl.

Webchats
Musicalfanaten kunnen hun favoriete musicalster het hemd van het lijf vragen tijdens de webchat. De artiest zit in onze speciale Carré webchat room waarbij hij/zij live is te zien en álle vragen beantwoordt. Men kan inloggen via www.theatercarre.nl/NL/webchat

di 8 juni, 16.00 uur            Joey Schalker uit Legally Blonde
woe 9 juni, 16.00 uur        Musical Awards presentator Frits Sissing
do 10 juni, 16.00 uur         Roy van Iersel uit Legally Blonde
vrij 11 juni, 16.00 uur        Paul Groot uit Spamalot
ma 14 juni, 16.00 uur        Antje Monteiro uit Crazy Shopping

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies