Finalisten Wie wordt Kruimeltje vandaag bekend

Zaterdag 5 juni om 19.00 uur loopt de spanning hoog op in het familieprogramma Wie wordt Kruimeltje? op Z@pp. Welke finalisten staan straks in de eerste televisieshow op zaterdag 19 juni? De aankomende aflevering brengt drie workshoprondes. Tijdens de workshop ‘spel’ neemt Ruud Feltkamp (Kruimeltje uit de film) de rol aan als tegenspeler van de Kruimeltjes, choreografe Carolien Canters geeft tips in de dansworkshop en Linda Hibma en Michiel Rozendal laten de ‘straatjochies’ hoge noten zingen in de zangworkshop. Het is een zware dag voor de Kruimeltjes, ze moeten hard werken in de workshops, goed geconcentreerd blijven en natuurlijk het beste van zichzelf laten zien.  Aan de jury eveneens de zware taak om, soms met pijn in het hart, acht Kruimeltjes te laten afvallen….

In ‘Wie wordt Kruimeltje?’ wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeler voor de musical Kruimeltje. De eerste zes afleveringen laten de auditie- en workshoprondes zien. AVRO-presentator Ewout Genemans steunt de kinderen vanaf de zijlijn. Op zaterdag 19 juni starten de televisieshows met tien finalisten. Tijdens de grote finale op zaterdag 3 juli wordt de winnaar bekendgemaakt.

Onder het motto ‘We Want Moor’ wordt er als onderdeel van de website gezocht naar honden die grappige of acrobatische kunstjes beheersen. Op kruimeltje.avro.nl kan iedereen filmpjes van zijn hond uploaden en bewerken in de ‘We Want Moor-mixer’. Ook kan er door iedereen gestemd worden op hun favoriete filmpjes. De leukste filmpjes worden aan het eind van de afleveringen van Wie wordt Kruimeltje? uitgezonden.

Voor meer informatie: kruimeltje.avro.nl.

AVRO, ‘Wie wordt Kruimeltje?’ aflevering 5 op zaterdag 5 juni en aflevering 6 op zaterdag 12 juni om 19.00 uur op Z@pp. Televisieshows, zaterdag 19 en 26 juni en op zaterdag 3 juli de grote finale om 19.00 uur op Z@pp.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies