Volg het Musical Award Gala via Twitter

Vanavond is het weer zo ver; de uitreiking van de Musicalawards! Vanaf 20.30 uur is op Nederland 1 het Musicalaward Gala te zien. Hierin zullen de Awards voor verschillende prestaties inhet musicalseizoen 2009/2010 worden uitgereikt. De winnaars worden bij Musical Reports direct op Twitter gemeld. Dus mocht je niet in de gelegenheid zijn vanavond te kijken; meld je dan nu aan als follower van Musical Reports Twitter: http://twitter.com/MusicalReports. Als je bent aangemeld wordt je direct op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Ook buiten de Musical Awards om vind je hier altijd het laatste musicalnieuws. Nog geen Twitter account? Aanmelden kan snel en gemakkelijk via http://twitter.com.

Meteen na het Musicalawards Gala vind je hier op Musical Reports een overzicht met alle winnaars.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies