Ann Van den Broeck ‘Lady of the Lake’

Ann Van den Broeck, die momenteel haar soloprogramma ‘The musical songbook’ speelt, gaat de ‘Lady of the Lake’ spelen in de Vlaamse versie van ‘Spamalot’. De rest van de Vlaamse namen wordt binnenkort bekendgemaakt. De Nederlandse cast is wel al voor een groot deel bekend: Linda Wagenmakers is de Nederlandse ‘Lady of the Lake’ , naast onder meer cabaretiers Johnny Kraaijkamp, Paul Groot en Owen Schumacher. ‘Spamalot’ is een coproductie van V&V en Musical van Vlaanderen. De musical is in maart te zien Gent en Antwerpen, en vanaf half april toert hij door Nederland.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies