‘Friends 4 Charity’ op 21 juni voorlopig gecancelled

Onder andere Pia Douwes, Laura Vlasblom, Maya Hakvoort, Roberto de Groot, Paul Vaes en diverse sterren uit ‘Jeans’ zouden op 21 juni aanstaande op de planken staan om te strijden tegen kanker. Tijdens het ‘Friends 4 Charity’ benefietconcert  ook optredens van bekende artiesten uit de musicalwereld, geheel  belangeloos, voor de Ingeborg Douwes Stichting. Door tegenvallende kaartverkoop  wordt dit evenement voorlopig gecancelled. In overleg met de voorzitter van de Ingeborg Douwes Stichting en met Pia Douwes is er besloten om dit te verschuiven naar een later tijdstip in het jaar en een andere locatie. Mensen die kaarten geboekt hebben en/of ook al betaald zullen worden benaderd door het theater, aldus een bericht van de organisatie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies