Jip en Janneke de musical

In theaterseizoen 2011/2012 brengt Bos Theaterproducties samen met de Firma Rieks Swarte de familiemusical Jip en Janneke in de schouwburgen. 2011 is het jaar waarin Annie M.G. Schmidt 100 jaar zou zijn geworden. Daarnaast is het in 2012 precies zestig jaar geleden dat Jip en Janneke het levenslicht zagen. Hiermee zijn de verhalen van Jip en Janneke voor het eerst te zien in de grote en middelgrote zalen van de schouwburgen.

Ellie van Dooren bewerkt de verhalen voor het theater. De bekende zwart-wit silhouetten van Fiep Westendorp worden op bijzondere wijze tot leven gebracht door de Firma Rieks Swarte die zorgt voor de vormgeving en de regie. De voorstelling wordt omlijst met live muziek, gecomponeerd en gespeeld door Fay Lovsky. De première van Jip en Janneke vindt plaats op zondag 16 oktober 2011 in de Stadsschouwburg Haarlem.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies