Noortje Herlaar speelt rol in televisieserie

Musical Award winnares Noortje Herlaar zal binnenkort te zien zijn in de televisieserie ’t Spaanse Schaep. Ze zal in dit tweede vervolg op ’t Schaep met de Vijf Pooten een van de hotelgasten spelen. Het is voor de eerste keer dat Noortje in een televisieserie te zien is.

Ook is Noortje binnenkort te horen in een film. De actrice sprak voor de Nederlandse versie van Toy Story 3 de stem van Barbie in. ’t Spaanse Schaep zal komend seizoen op de Nederlandse televisie worden uitgezonden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies