Robin van den Akker nieuwe Sky

Vanaf 28 juni a.s. zal Robin van den Akker de rol van Sky in Mamma Mia! overnemen van John Vooijs. Robin was tijdens de Mamma Mia! tour al de vervanger van John Vooijs. Musical Reports schreef daar ook al over. Dat verslag vind je hier. Mamma Mia! is nog tot en met 25 juli in Nederland te zien. De laatste voorstelling zal gespeeld worden waar het Nederlandse Mamma Mia avontuur ooit begon; het Beatrix Theater te Utrecht. Robin van den Akker zal na Mamma Mia! vervanger worden van verschillenden rollen in La Cage Aux Folles, waaronder de rol van Jacob.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies