Volendam musical komt met eigen single

Zes jonge musicalacteurs uit Volendam, de Musical, die samen de popgroep Zilt vormen, hebben een medley opgenomen bestaande uit de vier bekende Volendamse hits Mon Amour (BZN), Pak maar m’n Hand (Nick & Simon), Ik Hou van Jou (Maribelle) en Als de Morgen is gekomen (Jan Smit). Zilt is speciaal voor Volendam, de Musical samengesteld en heeft een belangrijk aandeel binnen het verhaal van de musical. De groep bestaat uit Job Bovelander (o.a. bekend van Zeg ‘ns AAA), Stefan de Kogel, Ruud van Overdijk, Rick Sessink, Kaily van Starrenburg en Ylva Wichers Schreur. Op 8 juni presenteerde Zilt zich aan het grote publiek middels een knallend optreden op het Musical Award Gala 2010. De dag daarop stond de groep tussen de grootste Nederlandstalige artiesten tijdens de opnames van het TROS Muziekfeest op het Plein in Purmerend. Daar hadden Jan Keizer en Anny Schilder van BZN de eer om de eerste twee singles van Volendam in ontvangst te nemen.  Vanaf 15 juni is de single te downloaden via: DMP, Downloadmusic.nl, Jamba, iTunes, LegalDownload NL, 24-7 en Nokia. Op 22 november 2010 gaat de nieuwe Nederlandse musical Volendam van De Graaf & Cornelissen Producties in première in het Zaantheater te Zaandam.

Medley
Voor de medley, geproduceerd door Tom Bakker, is een professionele videoclip opgenomen in de haven van Volendam. SBS Shownieuws zond deze clip uit met vele enthousiaste reacties als gevolg. Deze reacties hebben producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen, in samenwerking met Johnny en Adri-Jan Hoes en Telstar Music, doen besluiten tot een officiële release van ‘Volendam.

Volendam de Musical
Een nieuwe eigentijdse musical over het wereldberoemde vissersdorp. Met een lach, een traan en een vette knipoog. En topsongs van de grootste Volendamse artiesten: ‘Mon Amour‘, ‘Ik hou van jou‘, ‘Als de morgen is gekomen‘, ‘Rosanne‘, One Way Wind’ en ‘Sailing Home‘.Een meeslepend verhaal over de liefde, de muziek, succes en vergetelheid, met in de hoofdrol musicalster Maaike Widdershoven met naast haar een keur aan jong toptalent. Het script is van de hand van Niek Barendsen en de regie wordt verzorgd door Paul van Ewijk.

Meer informatie
Volendam, de Musical zal tot april 2011 te zien zijn in alle grote Nederlandse theaters, kijk voor meer informatie en het speelschema op www.volendamdemusical.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies