Cyrano; een impressie van de voorstelling met Sjoerd Oomen

Musical Reports bezocht Cyrano de musical en maakte een (scene)fotoreportage. Cyrano de musical was de eerste musical van Koen en Ad van Dijk die groot door Stage Entertainment geproduceerd werd. Bill van Dijk vertolkte destijds de hoofdrol (Cyrano) en vertrok zelfs voor een korte tijd met deze musical naar Broadway. Nu, jaren later, presenteert Greg en Baud Theaterproducties een openluchtvoorstelling met zowel Gijs Geers als Sjoerd Oomen in de rol van Cyrano. In deze fotoreportage ziet u Sjoerd Oomen in de rol van Cyrano.

Wat: Cyrano
Wie: Oa. Sjoerd Oomen, Bregje van Beek, Kevin van der Leeuw & Manuel Pronk
Wanneer: 13 juni 2010 (matinee)
Waar: Buytenpark, Zoetermeer
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies