Musical voetbalt 2010

Afgelopen maandagmiddag was het zover: heel voetballiefhebbend Nederland keek er naar uit. Helemaal in het oranje uitgedost ging Musical Reports op weg naar het voetbalveld. Niet voor Nederland – Denemarken, maar voor Musical Voetbalt! Daar troffen we fanatieke musicalsterren in hun voetbaloutfits aan. Er werd hard gestreden om de eer, maar nog harder voor de Johan Cruyff Foundation waar maar liefst € 15.900,00 euro voor werd opgehaald! William Spaaij, Stephan Holwerda en Janke Dekker waren de initatiefnemers van deze speciale dag voor het goede doel.

De finalewedstrijd tussen de dames van Mary Poppins en de nonnen van de Sound of Music werd gewonnen door Sound of Music. Bij de heren ging het All Shook Up / Love me Tender-team er vandoor met de prijs en bleef het Hairsprayteam wat teleurgesteld achter.

We spraken nog met Noortje Herlaar, Zjon Smaal (coach van het winnende damesteam) en Laura Burgmans over hun prestaties deze middag.

Wat: Musical Voetbalt 2010
Wie: Oa. Noortje Herlaar, Zjon Smaal, Laura Burgmans, William Spaaij & Janke Dekker
Wanneer: 14 juni 2010
Waar: Amsterdamse Football Club, Amsterdam
Door: Sebas Verboom

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies