Daniëlle Veneman alternate Killer Queen

Vanaf 21 augustus start de nieuwe musical “We Will Rock You” en is vanaf die tijd exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Daniëlle Veneman zal hier als alternate van Killer Queen te zien zijn en vervangt hiermee Pia Douwes een aantal keer per maand. Daniëlle Veneman is nu nog te zien als Sandra in All Shook Up / Love Me Tender, hiervoor was ze te zien in o.a. Sjakoo en Shhh it Happens. De legendarische nummers van Queen staan samen met de spectaculaire decors, de humor en de uitdagende kostuums voor een volledig nieuw musical demensie. Het is een verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies