Joanne Telesford vervangt Erica Yong

Afgelopen maandag, tijdens het Musical Voetbalt-toernooi, raakte Erica Yong geblesseerd. Erica Young, die momenteel te zien is als Sylvia in de musical All Shook Up/Love me Tender zal de komende tijd worden vervangen door Joanne Telesford, die afgelopen seizoen in Hairspray te zien was. Joanne zal vanaf 17 juni 2010 op gaan als Sylvia.

Het mannenteam van All Shook Up/Love me Tender zorgt voor positiever nieuws, zij waren het beste mannenteam van het toernooi. Wanneer en of Erica weer in All Shook Up/Love me Tender te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies