Cast ‘Een leven zonder jou’ bekend

Vandaag, 18 juni 2010 werd de cast van de musical ‘Een leven zonder jou’ in het M-Lab aan de Nederlandse en Vlaamse pers voorgesteld. Marleen van der Loo, Pieter van Nieuwenhuyze en Lotte Geertsma zullen samen de cast van de voorstelling ‘ Een leven zonder jou’ vormen. Marleen van der Loo is bekend van haar rollen in Mamma Mia!, Footloose, Evita, Ciske de Rat en vele andere shows. Ze zal de rol van Roos gaan spelen. Haar zoon Wim zal gespeeld worden van Pieter van Nieuwenhuyze die in Nederland vooral bekend is geworden als understudy Marius in Lés Miserables. Tenslotte zal Lotte Geertsma de rol van Iris spelen. Lotte Geertsma zal hopelijk volgende week afstuderen aan het Rotterdams Conservatorium en heeft de rol van Cornelia gespeeld in Rembrandt.

Wim (Pieter van Nieuwenhuyze), 19 jaar, neemt zijn intrek in zijn studentenwoning. Hij gaat kunst studeren – net zoals zijn moeder Roos (Marleen van der Loo). Maar Roos leeft niet meer. Plots ‘springt’ Iris (Lotte Geertsma) zijn kamer, en zijn leven, binnen. Maar Iris doet Wim aan zijn moeder denken. De realiteit van zijn relatie met Iris en de herinnering aan Roos vermengen zich met elkaar.

In een draaikolk van emoties herbeleeft Wim de laatste weken met zijn moeder. Geen operatie of bestralingen konden haar dood op afstand houden.Wim neemt een beslissing die zijn leven zal beïnvloeden. Hoe zal liefde hun leven en toekomst bepalen?

De voorstelling zal 4 november in het Amsterdamse M-lab in première gaan. Daarna zal de voorstelling door Nederland en België gaan touren. Bekijk hier de videoreportage van de perspresentatie van 18 juni 2010. Onderstaand zijn enkele foto’s van deze presentatie.

Klik op de foto’s om de te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies