Mariska van Kolck kiest voor Hollywood

Actrice, presentatrice en musicalster Mariska van Kolck brengt in het nieuwe muzikale theaterconcert ‘Moviestars’ een hommage aan haar zingende favorieten van het witte doek. Ze zingt nummers die horen bij bijzondere filmsterren, onvergetelijke rollen, femmes fatales, vlammende filmkussen, beroemde scènes en Oscarwinnaars en –verliezers. Na haar succesvolle soloprogramma ‘Top of the World’ in 2008, brengt Mariska opnieuw een heerlijke muzikale avond vol herkenning en verrassing.
Dit zal zij doen in prachtige kostuums die ontworpen worden door Jaap Rijnbende en in een sfeervol decor, begeleid door een vijfkoppig orkest. ‘Moviestars’ met Mariska van Kolck is van 26 september 2010 tot en met 23 december 2010 te zien in de Nederlandse theaters. De première vindt plaats op 4 oktober 2010 in Theater De Flint te Amersfoort.

Mariska van Kolck
In 2008 veroverde Mariska van Kolck de Nederlandse theaters met haar eerste eigen solo voorstelling ‘Top of the World’. In deze persoonlijke ode aan de Carpenters zong zij de grootste hits van het meest succesvolle en best verkopende Amerikaanse duo. Een grote wens die na vele rollen in musicals en een succesvolle carrière als  televisiepresentatrice in Nederland en Duitsland, eindelijk in vervulling ging. In ‘Moviestars’ zal Mariska de bezoekers opnieuw meenemen naar muziekrepertoire waar zij zo van houdt.

Meer informatie
‘Moviestars’ is van 26 september 2010 tot en met 23 december 2010 te zien in de Nederlandse theaters. De première is op 4 oktober 2010 in Theater De Flint te Amersfoort. Voor meer informatie en de complete speellijst kunt u kijken op www.mariskavankolck.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies