Finale auditie voor Legally Blonde honden

Dinsdag 29 juni, vanaf 10.00 uur, vinden de hondenaudities voor de musical Legally Blonde plaats in Wellnesscentrum de Zwaluwhoeve te Hierden. Sinds de aankondiging van producent Albert Verlinde op 28 mei jl, zijn er ruim 300 hondjes aangemeld via Facebook van RTL Boulevard. Uit alle aanmeldingen wordt vrijdag een selectie bekend gemaakt en uiteindelijk blijven ruim 30 hondjes over voor de audities.
Dinsdagochtend worden de hondjes beoordeeld door hoofdrolspeelster Kim-Lian van der Meij en hondentrainster Conny Hendriks. Na de eerste schifting blijven uiteindelijk vijf hondjes over voor de finale die in korte tijd onder handen worden genomen door Conny Hendriks. In de finaleronde beoordeelt ook Albert Verlinde de hondjes en uiteindelijk blijft er dan één winnaar over. Dat hondje mag zich een jaar lang Bruiser noemen en gaat mee op
tournee met Legally Blonde. De repetities beginnen op 9 augustus, terwijl de première plaats vindt op 10/10/10 in Tilburg.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies