Queen legendes bij kick-off We Will Rock You

Eergister brachten Queen legendes Brian May en Roger Taylor een bezoek aan het Beatrix Theater in Utrecht als kick-off voor de nieuwe rockmusical We Will Rock You. Samen met de Nederlandse cast (Pia Douwes, John Vooijs, Martin v.d. Starre en Rutger Le Poole) maakten ze 50 fans gelukkig met exclusieve kaarten voor de Nederlandse premiere op 3 september in Utrecht.

Wat: We Will Rock You
Wie: Brian May, Roger Taylor, Pia Douwes, John Vooijs, Martin v.d. Starre en Rutger Le Poole
Wanneer: 22 juni 2010 (Kick-off)
Waar: Beatrix theater, Utrecht
Door: Monique Hoffmann

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies