V&V brengt in 2011 Daddy Cool musical

Roel Vente meldde vandaag op Twitter dat in seizoen 2011/2012 V&V de musical Daddy Cool naar Nederland zal brengen. De voorstelling met  jaren ’70 en ’80 muziek van o.a. Boney M, Milli Vanilli en No Mercy vertelt het verhaal van “Sunny” een jonge man die leeft voor zijn muziek. Gevangen tussen de strijd tussen East en West Londen crews raakt hij verliefd op Rose. Rose is de dochter van een club eigenaar in East Londen. Er ontstaat een soort van Romeo en Jullia liefdesverhouding met alle gevolgen van dien. De voorstelling was met wisselend succes te zien in Duitsland en Londen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies